Uw specialist in beweging!
  • Acupunctuur Kapelle
  • Fysiotherapie Biezelinge
  • Fysio Kapelle
  • Sportysiotherapie Kapelle
  • Kinderfysiotherapie Kapelle
  • Manuele therapie Kapelle
  • Fysiotherapie Kapelle

Diëtetiek

 
 

Ilona Sonke is onze diëtist                                                                        


In 2009 heb ik de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Begin 2010 ben ik gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk, naast deze praktijk heb ik werkervaring in het verpleeg- en verzorgingshuis en de thuiszorg. Tevens heb ik in 2012 de opleiding Sportdiëtetiek afgerond, waardoor ik naast diëtist ook sportdiëtist ben.

Ik ben woonachtig in Goes, waar ik tevens in 1986 geboren ben en waar ik samenwoon met mijn vriend Danny. In mijn vrije tijd loop ik graag een rondje hard in groepsverband bij de atletiekvereniging AV’56 in Goes, daarnaast ben ik ook graag actief op de latten in de sneeuw.

 

Redenen voor voedingsadvies

Als diëtist geef ik aan jong tot oud ondersteuning bij een goede voeding. Bijvoorbeeld aan mensen die te zwaar zijn, of juist te licht zijn. Ook bij medische aandoeningen, zoals suikerziekte, hoog cholesterol, voedselallergieën, hoge bloeddruk of COPD (longaandoening) kan een aanpassing van het voedingspatroon een wenselijk effect geven. Er zijn nog tal van redenen om een diëtist te bezoeken, denkt u hierbij aan de juiste sportvoeding of voeding bij maag- en darmproblemen. Kortom, een diëtist kan bij veel problemen uitkomst bieden.


Kwaliteit

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD). Om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren volg ik met regelmaat bij- en nascholingen.

           


Vergoeding

Per 1 januari 2013 zit dieetadvisering weer voor 3 uur in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Het is mogelijk, dat u via uw aanvullende verzekering recht hebt op een extra vergoeding bovenop uw basisverzekering. U dient hiervoor uw polis te raadplegen.


Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend om meer informatie en/of maak een afspraak door te bellen naar 06 15 89 39 50, te mailen naar contact@ilonasonke.nl of kijk eens op de website www.ilonasonke.nl.

 

Opleidingen:

2012 Sportdiëtetiek, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

2009 Voeding en Diëtetiek, Hogeschool van Amsterdam

2005 Apothekersassistente, ROC Zeeland te Goes