Rens Hundersmarck

Fysiotherapeut

"Het sociale aspect in combinatie met de interesse in klachten aan het bewegingsapparaat maakt fysiotherapie een prachtig vak. Je zit nooit stil en bent in een dynamische, afwisselende omgeving aan het werk."
afbeelding Fysiotherapeut Rens Hundersmarck In 1997 ben ik in Biezelinge geboren en opgegroeid. Na het afronden van de HAVO op het Goese Lyceum, ben ik in 2014 begonnen aan de opleiding Fysiotherapie bij Avans hogeschool te Breda. Tijdens mijn studie heb ik een minor in het buitenland gevolgd, waarvoor ik een half jaar in Indonesiƫ als stagiair fysiotherapie ervaring heb opgedaan. Deze minor heb ik als erg bijzonder en leerzaam ervaren, en heeft mij kennis laten maken met de (para)medische zorg in een ander land/cultuur.

Daarnaast ben ik werkzaam geweest als medisch fitness instructeur, wat mijn kennis en ervaring op het gebied van revalidatietraining heeft vergroot.

Een maand na het afronden van mijn opleiding in juli 2018, ben ik aan de slag gegaan bij Fysiokapelle. Momenteel ben ik als fysiotherapeut voor Fysiokapelle vooral werkzaam bij Emergis te Kloetinge. In deze instelling voor geestelijke gezondheidszorg help ik patiƫnten met klachten van het bewegingsapparaat.

Buitenom mijn werkzaamheden als fysiotherapeut beoefen ik graag allerlei soorten sport. Met name voetbal staat hierin centraal, op de zaterdag ben ik dan ook altijd te vinden bij de plaatselijke voetbalvereniging in Kapelle. Ook hier komt mijn beroep als fysiotherapeut tot uiting, want ik verzorg samen met Jurrian de medische sportverzorging bij VV Kapelle
 

Informatie:


Opleidingen: