Karin Raaymakers

Secretaresse

Het vele contact met patiënten en alle administratieve werkzaamheden daar omheen maakt elke werkdag weer leuk om aan de slag te gaan.
Een mooi en voldaan beroep!
afbeelding secretaresse Fysiotherapie Kapelle Ik ben in 1986 geboren in Wouwse Plantage. Sinds 2017 woon ik, samen met mijn kindjes, in het mooie Kapelle.

Ik werk sinds mijn 17e in de administratieve sector en doe dit werk nog steeds met heel veel plezier. Ik heb ervaring opgedaan in de accountancy, maar ook in de MKB sector. Sinds 1 september werk ik als secretaresse bij FysioKapelle. Ik heb het erg naar mijn zin en ben blij dat ik deel uit mag maken van het hechte en enthousiaste team van FysioKapelle. Aan alles is te merken dat ik in een hele mooie praktijk terecht ben gekomen, waar het contact met de patiënten absoluut voorop staat. Iedere dag is anders bij FysioKapelle. Dit maakt mijn baan erg leuk en uitdagend en zorgt ervoor dat ik iedere dag weer met veel plezier aan mijn werkdag begin.

Naast mijn baan bij FysioKapelle vind ik het leuk om samen met kindjes er op uit te trekken. Wandelen in het bos, een fietstochtje maken of heerlijk een dagje naar het strand in Zoutelande. Kortom, een druk en gezellig leventje waar ik al mijn passie en enthousiasme in kwijt kan.

Informatie:

Gevolgde opleidingen: