Marelien Verhoeff en Anouk Stolwerk zijn onze diëtisten

Diëtetiek

Marelien Verhoeff (kinderen)

Eten lijkt zo vanzelfsprekend, maar soms heeft het extra aandacht nodig. U kunt terecht voor vragen omtrent voeding en dieet voor jeugd en gezin.

We zien in de praktijk kinderen met:

Vergoedingen

Cliënten kunnen zowel met als zonder verwijzing terecht. Dit maakt geen verschil voor uw vergoeding.
U heeft 3 uur dietetiek vergoed in uw basisverzekering. Zolang uw verzekering een contract heeft met onze praktijk worden de eerste 3 uur 100% vergoed. Extra uren die nodig zijn bij de behandeling van uw zoon of dochter vallen voor eigen rekening, tenzij u een aanvullende verzekering heeft die extra uren dekt.

Meer informatie via www.dietistenpraktijk-elsmodderman.nl

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via www.dietistenpraktijk-elsmodderman.nl

Anouk Stolwerk (volwassenen)

Ik ben Anouk Vermaas-Stolwerk, diëtist en vanaf 1 mei 2018 ben ik gestart bij de praktijk. Veel mensen weten niet hoe belangrijk voeding is en hoeveel invloed het kan hebben op een gezond en gelukkig leven. Ik vind het fijn om mensen dit te laten inzien en samen naar een voedings- en leefpatroon te zoeken die dit doel voor ogen hebben. In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool, dit was een interessante en leuke tijd waar ik veel geleerd heb over voeding en gezondheid. Ik houd hiernaast ook erg van het bereiden van gezonde maaltijden en ben ook kok geweest van beroep.

Specialisaties:

E-mail: anouk@ilonasonke.nl