Ilona Sonke en Anouk Stolwerk zijn onze diëtisten

Diëtetiek

Ilona Sonke

In 2009 heb ik de vierjarige HBO opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Begin 2010 ben ik gestart met mijn eigen diëtistenpraktijk, naast deze praktijk heb ik werkervaring in het verpleeg- en verzorgingshuis en de thuiszorg. Tevens heb ik in 2012 de opleiding Sportdiëtetiek afgerond, waardoor ik naast diëtist ook sportdiëtist ben. Ik ben woonachtig in Goes, waar ik tevens in 1986 geboren ben en waar ik samenwoon met mijn vriend Danny. In mijn vrije tijd loop ik graag een rondje hard in groepsverband bij de atletiekvereniging AV'56 in Goes, daarnaast ben ik ook graag actief op de latten in de sneeuw.

Redenen voor voedingsadvies

Als diëtist geef ik aan jong tot oud ondersteuning bij een goede voeding. Bijvoorbeeld aan mensen die te zwaar zijn, of juist te licht zijn. Ook bij medische aandoeningen, zoals suikerziekte, hoog cholesterol, voedselallergieën, hoge bloeddruk of COPD (longaandoening) kan een aanpassing van het voedingspatroon een wenselijk effect geven. Er zijn nog tal van redenen om een diëtist te bezoeken, denkt u hierbij aan de juiste sportvoeding of voeding bij maag- en darmproblemen. Kortom, een diëtist kan bij veel problemen uitkomst bieden.

Kwaliteit

Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD). Om kwalitatief goede zorg te kunnen leveren volg ik met regelmaat bij- en nascholingen.

Vergoeding

Per 1 januari 2013 zit dieetadvisering weer voor 3 uur in het basispakket van uw zorgverzekeraar. Het is mogelijk, dat u via uw aanvullende verzekering recht hebt op een extra vergoeding bovenop uw basisverzekering. U dient hiervoor uw polis te raadplegen. Geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend om meer informatie en/of maak een afspraak door te bellen naar 06 15 89 39 50, te mailen naar contact@ilonasonke.nl of kijk eens op de website www.ilonasonke.nl.

Opleidingen:Anouk Stolwerk

Ik ben Anouk Vermaas-Stolwerk, diëtist en vanaf 1 mei 2018 ben ik gestart bij de praktijk. Veel mensen weten niet hoe belangrijk voeding is en hoeveel invloed het kan hebben op een gezond en gelukkig leven. Ik vind het fijn om mensen dit te laten inzien en samen naar een voedings- en leefpatroon te zoeken die dit doel voor ogen hebben. In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Haagse Hogeschool, dit was een interessante en leuke tijd waar ik veel geleerd heb over voeding en gezondheid. Ik houd hiernaast ook erg van het bereiden van gezonde maaltijden en ben ook kok geweest van beroep.

Specialisaties:

E-mail: anouk@ilonasonke.nl