Anne de Vlieger

Kinderfysiotherapeut en begeleider van BeweegPret!

"Ik geniet van de puzzeltocht om kinderen van alle leeftijden op de beste manier, spelenderwijs, te helpen en begeleiden.
Alle dagen 'spelletjes' doen, dat is het leukste en vrolijkste vak die ik me kan wensen!"
afbeelding kinder fysiotherapeut Anne de VliegerIk ben geboren in het mooie Zeeuws-Vlaanderen en heb daar tot mijn 17e gewoond. Ik ben vervolgens op kamers gegaan in Breda en heb daar mijn leuke studententijd doorgebracht. In mijn studentenhuis ontmoette ik Wilco. Wij hebben samen 3 prachtige kinderen; Job, Nora en Roos wonen in het gezellige Wilhelminadorp.

In mijn vrije tijd sport ik graag, waaronder Atletiek, Wielrennen en Snowboarden. Ik vind het leuk om met vrienden en vriendinnen af te spreken voor een drankje, een wandeling, het theater of de bioscoop en zou het liefst de hele wereld over reizen.
In Breda heb ik vervroegd, (in 3,5 jaar) de opleiding fysiotherapie Cum Laude afgerond en na een half jaar fulltime gewerkt te hebben, ben ik gestart aan mijn specialisatie voor de Master Opleiding Kinderfysiotherapie. Dit is een vierjarige opleiding die ik in 2010 heb afgerond met een wetenschappelijk onderzoek bij kinderen met een "unilaterale Cerebrale Parese" (halfzijdig spasme).
Ik werk sinds oktober 2006 in de leuke Groepspraktijk FysioKapelle. Sinds 1 januari 2012 ben ik samen met Pieter Lindenbergh eigenaar van de praktijk. We streven naar goede kwaliteit, korte lijnen en leuke sfeer in de praktijk. Sinds 1 april 2012 zitten we in een prachtige hoofdlocatie in Kapelle en hebben we in Biezelinge onze gezellige tweede locatie voor de kinderfysiotherapie.
Ik werk op onze locatie FysioBiezelinge als kinderfysiotherapeut, waar ik een prachtige grote ruimte heb om de kinderen te behandelen. De contacten met de specialisten, artsen en scholen zijn goed en we hebben veel lol in de praktijk. Ik behandel met veel plezier kinderen van 0-18 jaar.

Informatie:

Gevolgde opleidingen: