Wilko Vermuë

Fysio-manueeltherapeut (MSc), oprichter van het Schouder Netwerk Zeeland (SNZ) en van diagnostisch consultbureau "DiagnostiKo"

"Ik vind het een uitdaging om bij iedere nieuwe patiënt te kijken of ik zijn/haar klachtenpatroon kan herkennen door een uitgebreid gesprek en een gedegen klinisch onderzoek. En zo mensen verder helpen in de breedste zin van het woord. "
afbeelding Manueel Fysiotherapie Kapelle
Ik ben geboren in 1968 te Breda. Opgegroeid op een fruitteeltbedrijf in het buitengebied van Borsele. In 1991 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond in Breda. Vervolgens ben ik van 1991 tot 2010 in een particuliere praktijk in Goes werkzaam geweest. In deze periode heb ik een manuele therapie opleiding (methode SOMT) en viscerale manuele therapie opleiding (invloed van organen op het bewegingsapparaat) gevolgd en afgerond. Sinds 2010 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk.
Ik ben sinds 1994 getrouwd met Jolanda en samen kregen wij 2 kinderen Evy en Tim. Wij wonen met veel plezier in Ovezande, in het mooie gebied "de Zak van Zuid-Beveland". Mijn hobby's zijn: sporten, lezen en tuinieren.

Tijdens onderzoek en behandeling van patiënten staat bij mij altijd de totale mens centraal. Daarbij is het iedere keer weer een uitdaging om het klachtenpatroon goed te analyseren en te beoordelen of iemand bij mij op de juiste plaats is, of naar een andere collega/hulpverlener verwezen dient te worden.

Informatie:

Hieronder kunt u zien hoe vaak er manuele therapie en schouderpatiënten door Wilko gezien/behandeld worden:

Percentage Manuele Therapie per jaar:

Percentage (aantal) schouderpatiënten per jaar:                          

Gevolgde opleidingen:

logo schoudernetwerk zeeland