Wilko Vermuë

(Manueel)fysiotherapeut en oprichter van het "Schouder Netwerk Zeeland" (SNZ)

"Ik vind het een uitdaging om bij iedere nieuwe patiënt te kijken of ik zijn/haar klachtenpatroon kan herkennen door een uitgebreid gesprek en een gedegen klinisch onderzoek. En zo mensen verder helpen in de breedste zin van het woord. "
afbeelding Manueel Fysiotherapie Kapelle
Ik ben geboren in 1968 te Breda. Daarna ben ik opgegroeid op een fruitteeltbedrijf in het buitengebied van Borssele. Vanwege de katholieke achtergrond van mijn ouders heb ik de lagere school doorlopen in 's-Heerenhoek en de middelbare school (St. WC) in Goes. In 1991 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond in Breda. Vervolgens ben ik van 1991 tot 2010 in een particuliere praktijk in Goes werkzaam geweest. In die tijd ben ik manuele therapie (methode SOMT) gaan studeren in Amersfoort. In 1996 heb ik deze verbijzondering afgerond. Daarnaast heb ik diverse andere cursussen gevolgd, zoals: schouderklachten, Mulligan, Medische Trainings Therapie en visceralemanuele therapie (invloed van organen op het bewegingsapparaat).
Tijdens onderzoek en behandeling van patiënten staat bij mij altijd de totale mens centraal. Daarbij is het iedere keer weer een uitdaging om het klachtenpatroon goed te analyseren en te beoordelen of iemand bij mij op de juiste plaats is, of naar een andere collega/hulpverlener verwezen dient te worden.
Ik ben sinds 1994 getrouwd met Jolanda (zij is kapster van beroep), en samen kregen wij 2 kinderen. Een dochter Evy (2000) en een zoon Tim (2004). Wij wonen sinds 1994 met veel plezier in Ovezande, in het mooie gebied "de Zak van Zuid-Beveland". Mijn hobby's zijn: ons gezin, sporten, tuinieren en carnaval vieren.

Informatie:

Hieronder kunt u zien hoe vaak er manuele therapie en schouderpatiënten door Wilko gezien/behandeld worden:

Percentage Manuele Therapie per jaar:

Percentage (aantal) schouderpatiënten per jaar:                          

Gevolgde opleidingen:

logo schoudernetwerk zeeland