Trudy Hermsen - Bruisten

(Oedeem)fysiotherapeut en begeleider van beweegprogramma 'oncologische oefengroep'

"Het werken met patiënten blijft iedere keer weer een nieuwe uitdaging en een nieuwe puzzel waarbij het de kunst is om alle stukje weer op zijn plek te krijgen. Met recht teamwork tussen fysiotherapeut en patiënt. "
afbeelding Oedeem Fysiotherapie Sinds 1986 werk ik als fysiotherapeut en inmiddels alweer bijna 12,5 jaar in Kapelle. Nog steeds ga ik elke dag met veel plezier naar mijn werk. Hoe kan het ook anders. Ik heb ontzettend prettige collega’s om mee samen te werken.

Wat het vak vooral zo leuk maakt is het contact met mijn patiënten. Het werken met patiënten blijft iedere keer weer een nieuwe uitdaging en een nieuwe puzzel waarbij het de kunst is om alle stukje weer op zijn plek te krijgen. Met recht teamwork tussen fysiotherapeut en patiënt.

Wat mij in de oncologie en oedeemtherapie aanspreekt is dat ik van betekenis kan zijn in een, veelal lang, (herstel) proces. Mijn expertise helpt me breed in oplossingen te denken. Ik vind het fijn om mensen langere tijd te begeleiden en zoek graag naar creatieve oplossingen zodat mijn patiënten maximaal resultaat uit de revalidatie halen.

SchouderNetwerk Zeeland

Trudy Hermsen en Wilko Vermuë zijn beide deelnemers van het op 15 mei 2012 opgestarte SchouderNetwerkZeeland (SNZ). Een netwerk waarin 40 Zeeuwse fysiotherapeuten deelnemen met specifieke interesse en kennis op het gebied van de schouder. Voor nadere informatie kunnen geïnteresseerden kijken op:www.snzeeland.nl

Beweeggroep voor oncologische training

Veel (ex)kankerpatiënten hebben te maken met vermoeidheidsklachten, overgewicht, gebrek aan conditie en angst om te bewegen. Trudy stelt een persoonlijk programma voor u op en er zal worden getraind in kleine groepjes van 3-4 mensen. Het samen trainen zorgt voor een gemoedelijke sfeer en u zult merken dat het plezier en vertrouwen in bewegen terug komt! Op dit moment is er tijdelijk geen beweeggreop, maar voor meer informatie kunt u contact met Trudy opnemen.

Informatie:

Gevolgde opleidingen: