Pieter Lindenbergh

(Sport)fysiotherapeut en begeleider van hardloopgroepen

"Enthousiasme, een positieve sfeer scheppen en kundigheid. Dat is volgens mij de basis voor het beste behandelresultaat.
En daar probeer ik elke dag aan te werken!"
afbeelding Fysiotherapeut Nick Peursum Kapelle In 1968 ben ik in Goes geboren. Na mijn atheneum-opleiding aan het Goese Lyceum ben ik naar de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) in Den Haag gegaan. Toen ik deze opleiding had afgerond heb ik als dienstplichtig sergeant sportinstructeur in Middelburg gewerkt. Omdat ik voor mijn gevoel nog niet uitgeleerd was, ben ik na mijn dienstplicht de opleiding Fysiotherapie in Utrecht gaan volgen. Na afronding van deze studie heb ik op verschillende plaatsen gewerkt en ben ik via een omweg (Noorwegen) in Kapelle beland.

Inmiddels werk ik hier al weer sinds 1998 en met veel plezier. In de tussentijd heb ik o.a. de opleidingen Sportfysiotherapie en Medische Trainings Therapie gevolgd en afgerond. Daarnaast nog een aantal kleinere cursussen.
Ik ben vader van drie kinderen. Wielrennen, zeilen en snowboarden zijn momenteel mijn sportieve hobby┬┤s.

Anne de Vlieger en ik trachten Groepspraktijk FysioKapelle aan te sturen en samen met de rest van ons team proberen we kwalitatief goede zorg te bieden aan de inwoners van Kapelle en omgeving.

Informatie:

Gevolgde opleidingen: