Jurrian Minderhoud

Fysiotherapeut


Goede en persoonlijke zorg is belangrijk en wij proberen dat hier in een goede sfeer te creƫren
afbeelding fysiotherapeut Jurrian Minderhoud Ik ben in 1994 geboren en opgegroeid in Kapelle, waar ik nog steeds woonachtig ben. Na het Vwo afgerond te hebben in 2012 ben ik datzelfde jaar gestart met de opleiding Fysiotherapie aan het Avans in Breda. Deze opleiding heb ik in 2016 met succes afgerond.

Tijdens mijn opleiding ben ik werkzaam geweest als medisch fitness instructeur. Dit heeft er voor gezorgd dat ik veel kennis heb opgedaan op het gebied van (revalidatie)training naar aanleiding van een medische klacht. Nadat ik een half jaar gewerkt heb in een andere Fysiotherapie praktijk ben ik sinds november 2016 werkzaam bij FysioKapelle. Ik werk met veel plezier bij FysioKapelle. Dit komt onder andere door de altijd goede sfeer en de leuke groep collega's binnen de praktijk.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met voetbal. Ik heb zelf altijd gevoetbald bij de plaatselijke voetbalvereniging op het dorp (vvKapelle). Na 2 zware blessures aan de knie ben ik hier noodgedwongen mee moeten stoppen. Nu vervul ik de functie van sportverzorger/fysiotherapeut in de medische verzorging van de spelers bij de eerste selectie van de voetbalclub. Dit doe ik met veel plezier en dit is naar mijn mening een goede manier om werk en hobby met elkaar te combineren. Bovenstaande doe ik in samenwerking met mijn collega Rens Hundersmarck.

Informatie:

Gevolgde opleidingen: