Osteopathie

Rigard Piron

Ik behaalde in 2002 bij de IAO ( International Academy of Osteopathy) mijn diploma in de osteopathie (D.O diploma). Na het afstuderen werd ik gevraagd om lid te worden van het docententeam. Als docent gaf ik voornamelijk les in Denemarken en Duitsland.

In 2004 besloot ik deze activiteiten te beëindigen om mij toe te spitsen op postgraduate studie op alle gebieden van de osteopathie.

In 2005 behaalde ik een Bachelor in Osteopathic Medicine (BSc) aan Westminster University en de British School of Osteoapthic Medicine (BCOM).

Na de bachelor studie viel mijn oog op de cursus osteopathie bij kinderen. Ik begon met de opleiding in het najaar van 2005 en behaalde met onderscheiding mijn getuigschrift in mei 2008.

Verder volg ik elk jaar meerdere bijscholingen in België en Nederland over uitlopende onderwerpen om mij verder te ontwikkelen. Telkens ligt de nadruk op verhoging van de kwaliteit van de behandeling.

Na een tiental jaren gewerkt te hebben in Zeeland kies ik nu voor de samenwerking met Fysio-Kapelle . Zo wil ik integratie met specialiteiten in de fysiotherapie verder uitbouwen ten voordele van een betere behandeling voor u, de patiënt.

Ik ben gehuwd en vader van 2 kinderen, een dochter en een zoon.

Ik ben zowel werkzaam in Kapelle als in Etten-Leur en ben bereikbaar via tel 06-20308944 of mail naar .