Rianne Holm-de Jonge

Bekken(fysiotherapeut) en specialist in COPD, Corona, valpreventie, ademhalings- en ontspanningstherapie, reumatische aandoeningen en claudicatio intermittens

Samen met u, in een vertrouwde en prettige omgeving, uw kwaliteit van leven verhogen.
afbeelding bekken Fysiotherapeut Rianne Holm Vanaf 2009 ben ik werkzaam bij Fysiokapelle als fysiotherapeute met verschillende specialisaties waaronder bekkenbodemtherapie cq bekkeninstabiliteit, reumatische aandoeningen, COPD, Corona, en Claudicatio Intermittens ( etalage benen). Daarbij hoort ook deelname aan werkgroepen die zich hiermee bezighouden. Deze werkgroepen bestaan o.a. uit fysiotherapeuten, praktijkondersteuners en specialisten. Zo ben ik o.a. lid van het Chronisch Zorgnet waarin de COPD, Corona en Claudicatio Intermittens vallen. De meest recente cursussen die ik gedaan heb zijn Revalidatie Coronapatienten in de eerste lijn, Preventie van Vallen bij ouderen en de cursus Rookstopcoach, in verband met begeleiding van een gezonde leefstijl.

Ik ben gehuwd, moeder van 2 dochters, een zoon en inmiddels een kleindochter en twee kleinzonen. Van geboorte een Zeeuwse en inmiddels al jaren woonachtig in Goes. Naast allerlei interesses zoals tuinieren, lezen en fietsen volg ik klassieke Pilateslessen en beoefen ik met enthousiasme de roeisport. Regelmatig ga ik samen met mijn man het Veerse Meer of de Oosterschelde op om te gaan zeilen.

Ik werk met veel plezier in deze praktijk waar ik een hartelijke en gemoedelijke sfeer ervaar van zowel collega’s als inwoners van Kapelle-Biezelinge en daarbuiten. Samen met mijn collega’s zet ik me volledig in om u een zo’n goed mogelijke zorg te bieden.

Claudicatio Intermittens

Rianne Holm is een van de weinige fysiotherapeuten welke lid is van het claudicationetwerk. Alleen fysiotherapeuten lid van dit netwerk zijn specifiek geschoold deze klacht goed te behandelen. Bij claudicatio intermittens krijgt u tijdens het lopen pijn, kramp of een doof of moe gevoel in uw been. Dit is ook wel bekend onder de naam "etalagebenen". De klachten kunnen in de voet, de kuit, het dijbeen of de bil optreden. Wilt u meer informatie kunt u contact met Rianne opnemen.Kijk ook eens op: www.claudicationet.nl

Informatie:

Gevolgde opleidingen: