Lisa van Hooydonk-Bitter

Kinderfysiotherapeut

Kindgerichte- en persoonlijke zorg vind ik heel belangrijk.
Kinderen helpen die zorg nodig hebben, is voor mij het mooiste dat er is!
afbeelding Kinderfysiotherapie Kapelle Ik ben geboren (en ook opgegroeid) in het dorpje Hoedekenskerke. Inmiddels woon ik al jaren met heel veel plezier in Goes, samen met mijn partner Jeroen en zoontjes Raph en Max.

Na de HAVO ben ik in 2005 gestart met de opleiding Fysiotherapie in Breda; deze heb ik in 2009 afgerond. In 2011 ben ik gestart met de opleiding Kinderfysiotherapeut en in 2015 heb ik deze opleiding ook afgerond.

Sinds 2011 werk ik bij FysioKapelle en daar heb ik het heel erg naar mijn zin. De leuke collega’s, korte lijnen met andere zorgverleners en het persoonlijke contact met de patiënten trekt mij erg aan.
Tijdens mijn afstudeerjaar bij de opleiding Kinderfysiotherapie heb ik mij gericht op schrijfproblemen, dit vind ik namelijk erg interessant en heel leuk om kinderen hierin te begeleiden.
Naast de schrijfproblemen, heb ik mij in 2018 verdiept in ontspanningstherapie voor kinderen en jongeren en SOLK-problematiek. Ik zie hierin hele mooie resultaten en ik merk dat ik veel kan betekenen voor de kinderen. (SOLK staat voor Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten)

Informatie:

Gevolgde opleidingen: