Jeanine Marijs

Sportfysiotherapeut

Geloof erin, dat is het begin!
Will it be easy? Nope.
Will it be worth it? ABSOLUTELY!
afbeelding fysiotherapeut Jeanine Marijs Mijn naam is Jeanine Marijs. Geboren en getogen in het mooie dorp(je) Arnemuiden. Nu samenwonend met mijn vriend in Middelburg. Ik ben in juni 2016 afgestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda als fysiotherapeut. Omdat mijn hart bij de sport ligt, ben ik 2017 gestart met de Master Sportfysiotherapie aan de SOMT University in Amersfoort. Van dit specialisme word ik enthousiast! Mijn doel is dan ook om sporters (kinderen, adolescenten – volwassenen) zowel in de breedtesport als topsport weer te laten terugkeren op het oorspronkelijke performanceniveau!

De afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in de heup, knie- en enkelrevalidatie. Denk hierbij aan orthopedische revalidatie na diverse operaties. Daarnaast heb ik mij ook verdiept in het diagnosticeren en behandelen van spierpeesblessures. Naast mijn werkzaamheden bij Fysio Kapelle neem ik deel aan de ADRZ Sportkliniek. Waarbij ik samen met de orthopeed en sportarts elk kwartaal het sportspreekuur mag draaien!

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden op het korfbalveld. Ik speel in het 1e team van TOP Arnemuiden. Wij komen op het veld uit in de hoogste klasse van Nederland (ereklasse) en in de zaal spelen wij hoofdklasse. Daarnaast ben ik altijd wel in voor een hapje en drankje met vrienden/vriendinnen en ga ik graag naar een festival toe.

Informatie:

Gevolgde opleidingen: